Het AmsterdamDiner 2018

August 2nd, 2018 Events, Inspiration, Uncategorized

We got the power!

Ieder jaar vindt het AmsterdamDiner plaats; een groot benefietdiner waarbij de opbrengst naar de aidsbestrijding gaat. Op Zaterdag 16 juni vond de 26ste editie van het AmsterdamDiner plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Verhaaf was voor het 19e jaar op rij trotse sponsor & culinaire partner van het AmsterdamDiner.

De AmsterdamDiner Foundation werd in 1992 voor het eerst georganiseerd. De oprichters van het AmsterdamDiner wilden actief een bijdrage leveren aan een wereld zonder aids. Want een wereld zonder aids zal dichterbij komen als goede gezondheidszorg en medicatie beschikbaar komen doordat vraag (de mens moet medicatie kunnen verkrijgen/betalen) en aanbod (medische centra/medicatie) voor handen zijn. En daar is geld voor nodig; Tijdens het AmsterdamDiner 2018 is € 603.000,- opgehaald voor drie projecten: een noodfonds in Oost-Europa, een project in Kenia en een Nederlands onderzoek naar genezing. Het was dus is alle opzichten een avond om niet snel te vergeten, waarbij er werd stilgestaan hoe we met elkaar die wereld zonder aids kunnen realiseren, maar ook een avond vol muzikale en culinaire hoogtepunten. Wat zijn we trots dat wij de 1000 gasten van het AmsterdamDiner hebben mogen voorzien van een smakelijk 4-gangen diner, met als afsluiter onze indrukwekkende taartwagen. Een daverend succes, met dank aan ruim 200 vrijwilligers! We got the power!


You may also like: