Terugblik Verhaaf 2017

December 22nd, 2017 Entertainment, Events, Foodie

2017 was een jaar om niet te vergeten, grote evenementen met weken van voorbereiding maar ook mooie intieme diners op unieke locaties.
Zo verzorgden wij de volledige catering van het JCI world congress, waren wij aanwezig bij het spraakmakende tennistoernooi Melkhuisje Masters in Hilversum, creëerden onze chefs bijzondere gerechten bij champagne tastings van een groot champagne merk en mochten wij vele andere openingen, recepties en diners verzorgen. Het creëren van mooie smaakcombinaties en creatieve totaalbelevingen die perfect aansluiten bij de over te brengen boodschap; daar zetten wij ook in 2018 weer de oven voor aan. Blik met ons terug op een prachtig 2017 en graag tot volgend jaar.

Fijne feestdagen!


You may also like: