Melkhuisje Masters, internationaal toptennis in Hilversum

December 8th, 2017 Events

Ook in 2018 zal Verhaaf de catering verzorgen op ‘t Melkhuisje Masters, een tennisfeest voor spelers en bezoekers. Vanaf donderdag 17 tot en met zaterdag 19 mei 2018 slaat het sportieve hart van Midden-Nederland voor het internationaal tennis op ‘t Melkhuisje in Hilversum waar Robin Haase en drie buitenlandse topspelers zich voorbereiden op het Frans Open op Rolland Garros in Parijs.
Ook dit jaar beloofd het weer een ontzettend mooi event te worden waar wij ook culinair weer iets heel bijzonders mogen neerzetten. Als gast krijg je niet alleen toptennis maar tevens ook een exclusief hospitality-programma aangeboden met eten, drinken en live muziek op een bijzonder tennisfeest.
Tijdens Melkhuisje Masters hebben de spelers tijd om na hun wedstrijden met fans te praten, vragen te beantwoorden en handtekeningen uit te delen. Het is elke dag een grote meet & greet van de profs en de 1500 gasten.
Genodigden worden op de sfeervolle Place des Invitees ontvangen.. Daar wordt voor en tussen de wedstrijden een culinair programma aangeboden met heerlijke Franse gerechten en muziek, Vive la France!

Ziggo Sport zendt de wedstrijden live uit. Bedrijven kunnen lid worden van de Melkhuisje Masters Businessclub, Partner of Sponsor van Melkhuisje Masters. Budgetten variëren van € 1.150 tot € 19.000. Informatie? Interesse? Stuur dan een e-mail naar supporter@melkhuisjemasters.nl of bezoek de website.


You may also like: