Food is Art Workshop @ Van Gogh Museum

August 12th, 2017 Decoration, Inspiration

Food is Art Workshop @ Van Gogh Museum

Verhaaf organiseert vanuit haar partnership met het Van Gogh Museum supergave foodexperience workshops!

Met een kunstenares vanuit het Van Gogh atelier krijgen wij een rondleiding door het prachtige Van Gogh Museum langs schilderen welke een culinaire twist hebben. Denk aan het schilderij met de citroenen of het bekende schilderij stilleven met Absinthe. We krijgen uitleg over de verschillende doeken en de gebruikte technieken.

Vincent van Gogh heeft een compleet eigen stijl ontwikkeld door naar werkjes van verschillende andere kunstenaars te kijken en hier beetje bij beetje van over te nemen. Veel van de kunstwerken van Vincent van Gogh zijn voor een groot deel in de schilderstijl van het impressionisme geschilderd. Deze typische schildertechniek leer je tijdens deze ‘Food is Art Workshop’!

In het atelier van het Van Gogh Museum, of op een eigen locatie, mag je je voor één dag in de voetsporen van de grote meester Van Gogh begeven.


You may also like: